Pas pauzës rreth dy orëshe ka nisur seanca plenare ku kryeministri Avdullah Hoti po raporton për dialogun dhe marrëveshjen ekonomike me Serbinë.

Hoti dy javë më parë në Uashington ka nënshkruar letrat e zotimit për normalizim ekonomik me shtetin fqinj.

Ndërsa sot po vazhdon dialogu në nivel më të ulët të përfaqësimit në Bruksel.

Ndërsa, në paraditen e sotme është mbajtur vazhdimi i seancës, në të cilën seancë nuk u votua projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike.

Kryeministri i Kosoves Avdullah Hoti raporton per dialogun Kosove – Serbi

Kryeministri i Kosoves Avdullah Hoti raporton per dialogun Kosove – Serbi

Posted by RTV21 on Thursday, 17 September 2020