Nisë ndërtimi i Qendrës për Trajtimin e Kafshëve në Prishtinë

I pari i Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar se ka nisur ndërtimi i Qendrës për Trajtimin e Kafshëve në Prishtinë.

Sipas njoftimit të Ramës, kjo qendër do ta ketë fokusin në trajtimin e qenëve endacakë.

“Kryeqyteti është zotuar të zgjidhë këtë çështje, e cila kërkon bashkëpunim të ngushtë mes të gjitha komunave dhe veçanërisht me institucionet qendrore”, tha Rama./21Media 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button