Bëhet thirrje për respektim masash kundër Covid-19

Bëhet thirrje për respektim masash kundër Covid-19

Nga sot nisi faza e dytë e mësimit në Kosovë.
Në këtë fazë përfshihen klasat 7, 8 dhe 9 e arsimit të mesëm të ulët dhe klasat 11 e 12 e arsimit të mesëm të lartë.
Ministri Ram Likaj si dhe mësimdhënësit,  bënë thirrje që nxënësit të jenë të vëmendshëm dhe të respektojnë rekomandimet për mbrojtje nga COVID-19.0 (E pergaditi- Afërdita DURAKU,kamera- Berat BAHTIRI)./21Media