Nisin punimet për asfaltimin e një rruge në Klinë

Infrastruktura rrugore në zonat urbane dhe rurale të Komunës së Klinës çdo ditë e më tepër po rregullohet

Kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota ka përcjellë nga afër fillimin e punimeve për asfaltimin e rrugës në lagjen “ Bakaja” të fshatit Shtupel të Klinës, e cila do të krijojë lehtësi në qarkullim për 40 familje të kësaj lagje.

Siç bën të ditur njoftimi për media nga komuna e Klinës, rruga është e gjatë 1.3 km dhe ka kushtuar 61 mijë euro.

Banorët i janë gëzuar asfaltimit të rrugës, pasi që sipas tyre ka pasur telashe të mëdha në lëvizje sidomos gjatë stinës së dimrit.

Kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota, ka uruar banorët për këtë projekt.

“ Ky investim do të lehtësojë qarkullimin e automjeteve në këtë zone, duke përmirësuar edhe komunikimin mes disa rrugëve. Asfaltimi i kësaj rruge i financuar nga Komuna e Klinës ka një rëndësi të madhe për ju. Pushteti lokal ka vizionin e qartë, zhvillimin ekonomik, qeverisje efektive në shërbim të qytetarëve. Ky përurim është vetëm simbolik, për të treguar se asnjë fshat i komunës së Klinës nuk do të mbetët pasdore ”, ka thënë Bashota.

Në komunën e Klinës se shpejti pritet të fillojnë edhe disa projekte për rregullimin e infrastrukturës rrugore.

Back to top button