Kërkohet respektimi i masave anti-Covid-19

Kërkohet respektimi i masave anti-Covid-19

Të pajisur me maska dhe duke mbajtur distancën për mbrojtje ndaj virusit Covid-19, sot ka filluar mësimi në shkolla të Kosovës. U kërkua që te respektohen masat kundër pandemisë./21Media