Një i vrarë në Ferizaj

1 min read

Dorasi u arrestua, motivi ende nuk dihet

Në Ferizaj u vra një i ri. Dorasi u arrestua dhe iu caktua ndalimi policor 48 orë.Motivi ende nuk dihet.(Përgatiti: Lirie Dibrani
Kamera: Vllaznim Jakupi)
./21Media