Shqetësuese: Mjekët dhe infermierët po braktisin Kosovën!

1 min read

Për pesë muaj u larguan 79 mjekë dhe rreth 300 infermierë!?

Mjekët dhe infermierët po braktisin Kosovën. Të pakënaqur me pagat këtu po ia mësyejnë shteteve perëndimore. Vetëm në pesë muajt e parë të këtij viti Kosovën e lëshuan 79 mjekë dhe rreth 300 infermierë.(Përgatiti: Valmire Hoti, kamera: Alban Ismaili)./21Media