Një mënyrë e thjesht për pastrimin e xhamit të furrës

 
Nëse nuk keni një mjet për heqjen e njollave të yndyrës, përdorni një tabletë pjatalarëse.
Mbusheni një tas me ujë të ngrohtë dhe zhytni tabletën në të për disa sekonda.

Përdorni lëvizje të buta rrethore për të kaluar mbi zonat e yndyrshme. Mos harroni të lagni tabletën herë pas here në mënyrë që të rrëshqasë më lehtë. Më pas fshijeni sipërfaqen me një leckë për të hequr papastërtitë.
Disa njerëz që e kanë provuar këtë metodë thonë se duhen pak më shumë se 2 minuta për të pastruar të gjithë xhamin e furrës./21Media

Back to top button