Njihuni me ”Natyrën e Egër” të Liridon Shalës

Sonte, në ”Bon Bon”, ka qenë i ftuar fotografi Liridon Shala, i cili ka folur më shumë për ekspozitën e tij ”Natyra e Egër”, në Prizren.
Shala ka treguar se ekspozita e tij përmban gjallesa dhe kafshë të ndryshme, mirëpo të gjitha nga bota e egër.

Gjallesat e paraqitura në ekspozitë janë nga të gjitha regjionet ku ka shqiptarë./21Media

Back to top button