“Noterët në Kosovë faktor kyç në ofrimin e shërbimeve cilësore”

Shënohet 5 vjetori i Odës së Noterëve të Kosovës

Të 5 vjetorit të Odës së Noterëve të Republikës së Kosovës organizohet konferenca me temë “5 Vite të Sistemit Noterial në Kosovë, sfidat, arritjet dhe objektivat e ONK-së”, u tha se noterët në kosovë arritën që për një kjohë të shkurtë të shndërrohen në një faktor kyç në ofrimin e shërbimeve cilësore efektive dhe të shpejta./21Media

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button