Miratohet raporti vjetor financiar i Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2019

Miratohet raporti vjetor financiar i Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2019

Derisa kërkesat për rritje pagash po vijnë nga shumë sektorë, miratimi i projektbuxheti për vitin e ardhshëm po hasë në pengesa.

Në mungesë kuorumi Komisionin Parlamentar për Buxhet dhe Transfere nuk arriti ta votojë në parim të projektbuxhetit për vitin 2021. Në momentin e votimit, deputetja nga Lista serbe, Verica Qeraniq braktisi mbledhjen dhe pamundësoi vendimmarrjen. Komisioni ndërkaq miratoi raportin vjetor financiar të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2019./21Media