Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike dështon në komision parlamentar

Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike dështon në komision parlamentar

Përkundër pandemisë, projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike zvarritet edhe në komisionin për Buxhet dhe Transfere. Votimi u shtyu për një mbledhje tjetër, ndërsa nuk pati kuorum as për projektbuxhetin e vitit 2021./21Media