Nuk miratohet raporti vjetor financiar i Qeverisë për buxhetin 2020


Murati: Gjithsej pranimet përfshirë fondet në mirëbesim ishin 2 miliardë e 207 milionë euro

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, nuk e miratoi raportin vjetor financiar të Qeverisë për buxhetin e Kosovës për vitin 2020. Kundër votuan deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, ndërsa për ishin vetëm deputetët e partive opozitare. (Teksti – Albulena Nuha
kamera – Berat Bahtiri) /21Media

Back to top button