Fushata: Zgjedhjet lokale 2021

Edhe sot kandidatët e partive të ndryshme që po zhvillojnë fushatën për balotazhin e së dielës për kryetar kiomunash, paraqitën aspekte të programeve të tyre qeverisëse. Ndjekim aktivitetet e LDK-së në Viti, të Vetëvendosjes në Prizren dhe të PDK-së në Dragash. /21Media
LDK- VITI

VV- PRIZREN

PDK-DRAGASH

Back to top button