Bajrami: Ulja e akcizës do të ndikojë drejtpërdrejt në uljen e kostos Hamza: Nuk besoj që në këtë formë i kemi krijuar avantazh prodhuesve vendor.-Murati: Konkurrenca prapë do të jetë e njëjt

 Bajrami: Ulja e akcizës do të ndikojë drejtpërdrejt në uljen e kostos
Hamza: Nuk besoj që në këtë formë i kemi krijuar avantazh prodhuesve vendor.-Murati: Konkurrenca prapë do të jetë e njëjt

Anëtarët e komisionit për Buxhet dhe Transfere nuk e kanë përkrahur vendimin e qeverisë për uljen e akcizës në lëngje nga 4,5 cent për litër, në 05,cent. Sipas deputetëve kjo mund të ketë ndikim në buxhetin e shtetit./21Media