VV-ja thellon diferencën

VV-ja thellon diferencën

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka vazhduar numërimi i votave me kusht dhe ato të personave me aftësi të kufizuara.
Partia fituese e zgjedhjeve të 14 shkurtit, Vetëvendosje, po vazhdon të thellojë diferencën.
Sipas KQZ-së, janë mbi 30 mijë vota me kusht dhe të personave me aftësi të kufizuara./21Media