Komisioni Qendror Zgjedhor ka numëruar mbi 95% të votave nga 2 mijë e 382 qendra të votimit.

Lëvizja Vetëvendosje prinë me 47. 90%, të votave, PDK-ja ka 17.41 %, LDK-ja 13.24 % e AAK-ja 7.46%.

Në këto numërime nuk janë llogaritur votat me kusht, ato të personave me nevoja të veçanta dhe as ato të diasporës./21Media