Obiliqi dhe KEK-u në aksion për heqjen e deponive ilegale

1 min read

Aksioni do të vazhdoj edhe në lagje tjera të komunës së Obiliqit

Komuna e Obiliqit, në bashkëpunim me Korporatën Elektroenergjetike të Kosovës në vazhdën e projekteve për ndihmë të komunitetit, kanë inspektuar punimet për pastrimin e të gjitha deponive ilegale në këtë komunë./21Media