Kryeziu: Dialogu patjetër duhet të merrë një epilog.-Fetahu: Ky proces të trajtohet me seriozitet

Kryeziu: Dialogu patjetër duhet të merrë një epilog.-Fetahu: Ky proces të trajtohet me seriozitet

Qeveria Kurti nuk mund t’i shmanget dilaogut me Serbinë, duke thënë se këtë proces nuk e ka prioritet, konsiderojnë njohës të çështjeve politike. Përfaqësues të Institutit të Prishtinës për Studime Politike dhe Grupit për Studime Juridike dhe Politike, dialogu duhet rifilluar sa më pare, duke shfrytëzuar edhe vëmendjen e kthyer të SHhBA-së në këtë proces.(Teksti- Donika OSMANI, kamera- Lulzim FANA)./21Media