Opinione: Projekti “Ballkani i Hapur” (Video)

Krasniqi: Kosova e papërgatitur për të qenë pjesë e kësaj marrëveshje.-Rukiqi: Është shndërruar në temë politike, i ka humbur konotacioni ekonomik.-Gërxhaliu: Politika refuzuese nuk i bën nder Kosovës
Kosova vazhdon ta refuzojë iniciativën e disa vendeve fqinje të quajtur si Ballkani i Hapur për shkak të mosnjohjes së Kosovës nga Serbia dhe moszbatimit të marrëveshjeve të mëparshme me këtë shtet fqinjë. Por ekonomistët në Kosovë kanë mendime të ndryshme për këtë çështje. Derisa disa besojnë se Kosova nuk është e përgatitur për të qenë pjesë e kësaj nisme, të tjerë deklarojnë se politika refuzuese nuk i bën nder Kosovës./21Media

Back to top button