Fushata zgjedhore e ministrave dhe deputetëve (Video)

Shoqëria civile: Punët në nivelit qendror do të shënojnë ngecje
Fushata për zgjedhjet lokale të 17 tetorit do të ndikojë që punët në nivelin qendror të shënojnë ngecje. Kështu mendojnë përfaqësues të shoqërisë civile, të cilët thonë se tërë energjia e deputetëve dhe ministrave që do të garojnë në këto zgjedhje do të përqendrohet në garën për të fituar sa më shumë komuna duke lënë kështu në plan të dytë punët për të cilat kanë mandat./21Media

Back to top button