Opozita mbështet vetëm një marrëveshje me njohje reciproke

OPINIONE: Marrëveshja finale me Serbinë
Partitë politike në pushtet dhe ato në opozitë thonë se nuk mund të ketë kompromise në dialogun me Serbinë rreth çështjes së integritetit territorial dhe njohjes reciproke me Serbinë. Një propozim franko-gjerman i është paraqitur Kosovës dhe Serbisë për një marrëveshje përfundimtare, përmbajtja e të cilit ende nuk është prezantuar publikisht./21Media

Back to top button