"Mësimdhënësit  do të vendosin si dhe kur do të kompensohen orët"

“Mësimdhënësit  do të vendosin si dhe kur do të kompensohen orët”

Orët e humbura për shkak të grevës tri javëshe të mësimdhënësve do të zëvendësohen, megjithatë ende nuk është vendosur se kur do të bëhet zëvendësimi i tyre, bënë të ditur Ministria e Arsimit.

Ndërsa, në Sindikatën e Bashkuar të Arsimit thonë se janë mësimdhënësit janë ata të cilët vendosin se kur do të bëhet zëvendësim i tyre./21Media