Osmani dhe Meta: Kuvendi i Junikut, platforma më e pastër kombëtare për çlirim

1 min read

Histori: U shënua 110-vjetori i “Kuvendit të Junikut”

Në manifestimin për shënimin e 110-vjetorit të Kuvendit të Junikut, Presidentja Vjosa Osmani dhe Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, vlerësuan se Kuvendi i Junikut ishte platforma më e pastër politike, ushtarake e kombëtare për çlirim. Osmani e Meta thanë se kjo ngjarje ka luajtur rol të jashtëzakonshëm në bashkërendimin e përpjekjeve të popullit shqiptar për organizimin e kryengritjes.            (Përgatiti: Donika Osmani-Mehmeti, kamera: Gzim Arifi). /21Media