U.d Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, e shoqëruar nga bashkëshorti dhe vajzat e tyre votoi në qendrën e votimit në Fakultetin Teknik, në ​Prishtinë.

Osmani foton të gjithë për të votuar e në veçanti gjininë femërore, që të marrin pjesë në këtë proces pasi që sipas saj barazia fillon te kutitë e votimit.

“Sot është një ditë e bardhë për Kosovën, sot qytetarët pa dallim nëpërmjet vullnetit të tyre të lirë  do e përcaktojnë të ardhmen e vendit të e shtëpisë sonë së përbashkët, do e përcaktojnë fatin e vendit dhe fatinë tyre individual”, tha Osmani./21Media