“Do të detyrohem të marrë të gjitha masat për mbrojtjen e integritetit të KQZ-së

“Do të detyrohem të marrë të gjitha masat për mbrojtjen e integritetit të KQZ-së

Ushtruesja e Detyrës së presidentes Vjosa Osmani kritikon KQZ-së për moscertifikim të disa partive dhe listave zgjedhore. Paralajmëroi marrje të masave për mbrojtjen e siç tha integritetit të KQZ-së./21Media