Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, sot, në 32 vjetorin e grevës së minatorëve të Trepçës, kujtoi me respekt, siç u shpreh ajo,”luanët e nëntokës”.

Osmani u shpreh se rezistenca e minatorëve të Trepçës ka dridhur themelet e një pushteti sundues që promovonte e praktikonte diferencimin dhe pabarazinë.

“32 vite pas, përveç se të kujtojmë tërë këtë sakrificë, duhet të punojmë pandalshëm që minatorët tanë të punojnë në kushte të dinjtetshme e të vlerësohen si duhet për punën e tyre.”, shkroi Osmani në facebook./21Media

Sot, në 32 vjetorin e grevës së minatorëve të Trepçës, kujtojmë me respekt luanët e nëntokës, të cilët me rezistencën e…

Posted by Vjosa R. Osmani on Saturday, February 20, 2021