Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ka kërkuar që anëtarët e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime në Kosovë, të dakordohen për pakon e re për rimëkëmbje ekonomike për vitin 2021, në shumë prej 182 milionë euro, si dhe për një listë të reformave për një pako të re fiskale, të cilat pritet të finalizohen në fillim të vitit të ardhshëm.

Ai këtë e bëri gjatë takimit virtual që ka zhvilluar sot me këtë këshill.

Gjatë muajit tetor janë ndarë 87 milionë Euro, prej të cilave 60 milionë u janë ndarë komunitetit të biznesit./21Media