Komuna e Prishtinës, ka vendosur që tu dal në ndihmë me mjete financiare prej 5 milionë euro, bizneseve të vogla dhe të mesme, që kanë pësuar dëme gjatë pandemisë. Aplikimi ka filluar sot dhe do të zgjasë 10 ditë. (Përgatiti: Aurela Elshani, Kamera: Sadik Bylykbashi)./21Media