Ofrohen mbi 600 vende të punës

 Ofrohen mbi 600 vende të punës

Edhe një zhvillim nga Peja. Fjala është për Panairin e Punës organizuar nga  Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale në bashkëpunim me GIZ-in gjerman . U tha se në këtë panair ofrohen mbi 600 vende të punës ku punëdhënësit do të kenë mundësi të t’i prezantoj ofertat e punësimit./21Media