Flasin dy ekspertet e amerikane të ekonomisë: Myller dhe Zajçek

Flasin dy ekspertet e amerikane të ekonomisë: Myller dhe Zajçek

Dy eksperte të ekonomisë, Marilyn Myller dhe Holli Zajçek, ofruan përkrahje në identifikimin e kompanive Amerikane të cilat mund  të investojnë në Kosovë. Në një takim me këshilltarin e kryeministrit Haradinaj, Erolld Belegu, ato  thanë se Investimi amerikan në  Kosovë do të jetë vlerë e re për të dy shtetet./21Media