Murtezaj: Në pandemi, rënia e qarkullimit banesor 791 milionë euro pa e përfshirë qershorin.-Metaj: Çdo ditë e më shumë po vështirësohet gjendja e bizneseve.-Gërxhaliu: Dora e shtetit në funksion të vetin

Murtezaj: Në pandemi, rënia e qarkullimit banesor 791 milionë euro pa e përfshirë qershorin.-Metaj: Çdo ditë e më shumë po vështirësohet gjendja e bizneseve.-Gërxhaliu: Dora e shtetit në funksion të vetin

Se Pandemia Covid-19, i ka goditur rëndë bizneset kosovare e konfirmron edhe Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, sipas të cilit, qarkullimi i bizneseve ka rënë në rreth 800 milionë euro vetëm brenda tre muajve në pandemi. Ndonëse çdo ditë e më shumë po vështirësohet veprimtaria e bizneseve, kërkohet nga Qeveria që të gjejë forma dhe mundësi për të futur para në funksion për mbështetjen qytetarëve dhe në mënyrë që të ruhen edhe vendet e punës./21Media