LDK, PDK dhe AAK e lënë të hapur votën për, VV kundërshton

LDK, PDK dhe AAK e lënë të hapur votën për, VV kundërshton

Rritja e numrit të të infektuarve me Covid-19 ka bërë që të shqyrtohet ndjekja e procedurave për shpalljen të gjendjes së jashtëzakonshme. Partitë politike në Kuvendin e Kosovës shprehën qëndrime të ndryshme nëse duhet të shpalljet gjendja e jashtëzakonshme. Lëvizja Vetëvendosje e kundërshton ashpër këtë ide, derisa tri partitë e tjera parlamentare, LDK, PDK dhe AAK e lënë të hapur votën pro shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme./21Media