Nga sot qytetarët mund të ankohen në Ministrinë e Punës                  

Nga sot qytetarët mund të ankohen në Ministrinë e Punës                  

Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale ka njoftuar se nga sot në të gjitha Qendrat për Punë Sociale ka filluar procesi njoftues dhe ankimor lidhur me vendimin për asistencën mujore 130 euro, në kuadër të Pakos Emergjente Fiskale. Nga ana tjetër, qytetarët shprehen të pakënaqur me vonesat e pagesave./21Media