Specialistë të fushës: Pasojat më të mëdha psikologjike tek fëmijët dhe moshat e shtyra

 Specialistë të fushës: Pasojat më të mëdha psikologjike tek fëmijët dhe moshat e shtyra

E pandemia Covid-19 me të cilën Kosova po përballet tash e 10 muaj ka ndikuar edhe në shëndetin mendor të qytetarëve. Specialistë të fushës paralajmërojnë se pasojat më të mëdha psikologjike do të vërehen te moshat e shtyra dhe te fëmijët./21Media