Sektori i gastronomisë dhe i turizmi kërkojnë heqjen e kufizimit të orarit

Sektori i gastronomisë dhe i turizmi kërkojnë heqjen e kufizimit të orarit

Masat kufizuese vazhdojnë të jenë në fuqi edhe më tej. Gastronomia si dhe hoteleria dhe turizmi janë sektorët më të dëmtuar nga pandemia Covid-19. Këta sektor kërkojnë që sa më parë të hiqen masat kufizuese duke paralajmëruar protesta dhe veprime të tjera në rast se nuk realizohen kërkesat e tyre.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Fatos VESELI)./21Media