Mot i kthjellët dhe i ngrohtë

Mot i kthjellët dhe i ngrohtë

Në ditën e dytë të prillit, në Kosovë pritet të mbajë mot kryesisht i kthejllët me temperature që do sillën prej 6 deri në 22 gradë Celsius.

Sipas ecurive sinoptike, Kosova gjendet nën ndikimin e fushave të ngrohta të ajrit me presion të lartë atmosferik që vijnë nga Mesdheu./21Media