Koalicioni i OJQ-ve për vëzhgimin e zgjedhjeve Demokracia në Veprim, mbajti konferencën e parë për media mbi fushatën zgjedhore. Gjatë kësaj konference u bënë të ditura gjetjet e një hulumtimi mbi shpenzimet e partive politike për fushatën që po zhvillohet për këto zgjedhje të realizuar nga KDI në bashkëpunim me Transparency International nga Republika Çeke si dhe mbarëvajtja e fushatës zgjedhore deri më tani./21Media

Koalicioni i OJQ-ve për vëzhgimin e zgjedhjeve Demokracia në Veprim, mbajti konferencën e parë për media mbi fushatën zgjedhore. Gjatë kësaj konference u bënë të ditura gjetjet e një hulumtimi mbi shpenzimet e partive politike për fushatën që po zhvillohet për këto zgjedhje të realizuar nga KDI në bashkëpunim me Transparency International nga Republika Çeke si dhe mbarëvajtja e fushatës zgjedhore deri më tani./21Media