Pas luftës e arrestuar tetë herë, Pula-Beqiri: Jetën ia kam kushtu Kosovës

Për aktivitetin e saj dhe sfidat nëpër të cilat ka kaluar, Luljeta Pula-Beqiri foli në “Intervistën e Buzhalës” që sonte u transmetua në  RTV21.

“Unë nuk e kam jetuar jetën për vetën, nuk e kam jetuar jetën për fëmijët e mi kam jetuar jetën me Kosovën dhe për Kosovën”, tha ndër tjera Pula-Beqiri.

Pula-Beqiri tregoi se që kur ishte e vogël në të është ngjall një protestë kundër pabarizive.

“Une nuk ka pasë demostratë ku nuk kam marrë pjesë, une nuk kam qenë ndër organizatorët e tyre, por kam qenë një pjesëmarrëse aktive thjeshtë e tyre”, deklaroi Pula-Beqiri./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button