Bien të hyrat buxhetore dhe humbin 50 mijë vende të punës

Bien të hyrat buxhetore dhe humbin 50 mijë vende të punës

Pandemia Covid 19, përveç shëndetit publik, ka goditur rëndë edhe ekonominë e Kosovës, veçanërisht të hyrat buxhetore të shtetit si dhe ka ndikuar në humbjen e rreth 50 mijë vendeve të punës, thonë ekspertë të ekonomisë. Ata kërkojnë nga qeveria në detyrë që të marrë masa për ta ndihmuar ekonominë të dalë nga kjo gjendje./21Media