Deri më sot nuk ka ndonjë hap konkret për pagesën e këtyre mjeteve nga buxheti i shtetit

Deri më sot nuk ka ndonjë hap konkret për pagesën e këtyre mjeteve nga buxheti i shtetit

 Me t’u miratuar Ligji për rimëkëmbje ekonomike të larguarit nga puna shkaku i pandemisë pritnin dhe shpresonin se do t’i marrin nga 900 euro. Por deri më sot nuk ka ndonjë hap konkret për pagesën e këtyre mjeteve nga buxheti i shtetit./21Media