Përfaqësuesi i Partisë Demokratike të Kosovës në KQZ, Arianit Elshani, ka thënë se kryetari i zyrës për çertifikim të partive politike dhe kandidatëve me rekomandimin e tij ka goditur rëndë demokracinë.

“Ju z. Buleshkaj sot me këtë rekomandim kë bërë atentat ndaj demokracisë.  Këtë rekomandim po e bëni bazuar në simpati politike”, ka thënë Elshani.

Ai tutje ka shtuar se me këtë vendim ai po “i shkel të gjitha hallkat e shtetit ligjor”./21Media