Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës janë duke u trajtuar 58 pacientë të infektuar me COVID-19.

5 pacientë janë në respirator, 37 të tjerë janë në okisgjenoterapi, kurse 12 pacientë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 178 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dhe nga këta 10 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm./21Media