SHQETËSUESE: Për 6 muaj mbi 6 mijë aksidente trafiku!?

1 min read

Ndër shkaqet kryesore: Rrugët e dëmtuara dhe mospërshtatja e shpejtësisë

Në Kosovë brenda katër muajsh ndodhën mbi gjashtë mijë aksidente trafiku.31 prej tyre me viktima dhe me rreth 4 mijë të lënduar. Njohës të komunikacionit vlerësojnë se shkaqet kryesore të aksidenteve janë rrugët e dëmtuara dhe mospërshtatja e shpejtësisë. (Përgatiti:Aurela Elshani, kamera:Orhan Bylykbash)./21Media