Për një gabim të vogël, shikoni se çfarë ndodh

1 min read

Ne nuk jemi gjithmonë të vëmendshëm ndaj gjërave që bëjmë. Ndoshta ne i marrim disa veprime si të mirëqena, duke besuar se gjithçka do të jetë mirë.

Dhe pikërisht atëherë kur hedhim sytë larg dhe ndodhin ato “tragjeditë” e vogla shtëpiake dhe pas tronditjes fillestare, ato bëhen anekdota qesharake.

Ne shpërqendrohemi pak dhe disa gjëra të këqija ndodhin. Më poshtë ju sjellim disa imazhe të njerëzve, të publikuara nga Bright Side, në të cilat mund të shikoni se si për një gabim të vogël, atyre u kanë ndodhur fatkeqësi./21Media

“Kopsa e rripit sapo ra… Tani, si të kaloni gjysmën e një dite pune me pantallona të gjera…”

20 fatkeqësi që ishin vetëm një fije floku larg për t'u bërë një tragjedi

“Më pëlqen të derdh të gjithë enën me erëza në pjatë.”

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy

“Ohh”

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy

“Artisti i tatuazheve i dha merimangës sime 9 këmbë. :(”

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy

“Fqinjës sime i vodhën gjithë kutinë postare!!!”

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy

“Më ra kolonja në lavaman”

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy

Thika u thye nga djathi

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy

“Ohh…”

20 fatkeqësi që ishin vetëm një fije floku larg për t'u bërë një tragjedi

 “Nuk e kam dëgjuar kurrë të ndodhë.”

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy

“Unë do të laj enët nesër.”

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy

“Mamaja ime po gatuante arra (për disa arsye).”

20 Mishaps That Were Just a Hair’s Breadth Away From Becoming a Tragedy