Përfundon afati për aplikim për studime mastër në UP


Ibrani: Ka interesim të theksuar për të qenë studentë në UP

Ka përfunduar afati për aplikim për studime master në Universitetin e Prishitnës. Ka një interes të shtuar për fusha të caktuara për studime master në Universitetin e Prishtinës, bëri të ditur, prorektorja Mimoza Ibrani. Sipas saj, fakultetit i edukimit, fakulteti ekonomik dhe juridik kanë pranuar më së shumti aplikime./(Teksti -Albulena Nuha, kamera: Sahit Troshupa)./21Media

Back to top button