Një projekt që do të sjellë ndryshime pozitive në komuna

1 min read

Lansohet projekti Komunat Transparente Efektive dhe Llogaridhënëse

U lansua projekti Komunat Transparente efektive dhe llogaridhënëse i cili ka për qëllim avancimin e mënyrës së llogaridhënies për fondet publike dhe shpenzimet. Ky projekt do të sigurojë trajnim themelor për të gjithë zyrtarët komunal të prokurimit për të avancuar paanshmërinë, transparencën dhe mbikëqyrjen e prokurimit./21Media