Sot në Rahovec do të bëhet përkujtimi i dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Potoqan të Poshtëm

Sot në Rahovec do të bëhet përkujtimi i dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Potoqan të Poshtëm

Në fshatin Potoqan i Poshtëm i Komunës së Rahovecit, do të organizohet tubim përkujtimor për shënimin e 18-vjetorit të rënies së dëshmorëve dhe martirëve të këtij fshati.

Tubimi përkujtimorë dhe homazhet do të mbahen pranë lapidarit të dëshmorëve dhe martirëve, duke filluar nga ora 11:00, objektin e Shkollës Fillore “Dëshmorët e Lirisë”./21Media