Petkoviqit i refuzohet hyrja në Kosovë

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës nuk e ka aprovuar kërkesën e Petar Petkoviq për të hyrë në Republikën e Kosovës.

“Ju konfirmojmë se Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës nuk e ka aprovuar këtë herë kërkesën e zyrtarit serb Petar Petkoviq për hyrje në Republikën e Kosovës”, thuhet në përgjigjen e MPJD-së.

Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë që Petkoviqit i ndalohet hyrja në Kosovë.

Petkoviqit, i cili është drejtor i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në qeverinë e Serbisë, i ishte refuzuar hyrja në vend para disa muajve./kp

Back to top button