Po afrohet koha e Gjykatës Speciale

Baraliu: BE-ja ka bërë presion për formimin e Speciales.-Koci: Specialja nuk pritet të ketë goditje në skenën politike

Gjykata Speciale prej sot është edhe ligjërisht funksionale dhe e gatshme për t’i pranuar aktakuzat e Prokurorisë Speciale ndaj ish-eprorëve të lartë të UÇK-së, të cilët dyshohen për krime lufte. Por, njohësit e drejtësisë dhe të kushtetutës thonë se deri në fund të këtij viti nuk pritet të ngritët ndonjë aktakuzë nga Specialja për shkak të pushimeve verore. Sipas tyre aktakuzat e para mund të ngritën kah fundi i këtij viti. /21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button